Dermaroller: onderhoud voor thuis

Onderhoud het resultaat van de medische Dermaroller Therapie behandeling met de Dermaroller voor thuisgebruik! Verbeter nog verder het resultaat en ervaar ook wat mogelijk is voor jouw huid.

lees meer ...Medische Dermapen Behandeling


 

Wil je op een natuurlijke manier je huid verstevigen, lijntjes of grove poriën verminderen, striae of littekens behandelen? Dan is dit de beste keuze! Medische Dermapen behandeling is een intensieve en bijzonder effectieve behandeling, door verschillende medisch wetenschappelijke studies ondersteund. De resultaten zijn vergelijkbaar met een behandeling met de Fraxional Laser en de CO2 Laser, alleen tegen een fractie van de prijs.

Wat is Medische Dermapen behandeling? De medische Dermapen maakt m.b.v. korte naaldjes, kleine perforaties in de huid. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische kanaaltjes, door de opperhuid heen tot in de lederhuid. De huid zal hierop direct reageren, want de huid wil uiteraard herstellen. Een enorme acitviteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 3 behandelingen voor het optimale resultaat, maar ook na 1 behandeling heb je echt al enorm resultaat. Bij diepere littekens of een oudere, verslapte huid kunnen mogelijk 5 behandelingen nodig zijn. Het is ook mogelijk om wat oppervlakkiger te werken, dan hoeft er geen verdoving aangebracht te worden en vinden de behandelingen wat sneller achter elkaar plaats.

Let op: voor een diepe behandeling, moet de huid thuis vooraf 45 minuten verdoofd worden met Emla creme. Dit is een medicinale verdovingscreme die u via de huisarts bij de apotheek moet afhalen. Bel naar Skinclinic voor meer informatie.

Deze Medische Dermapen behandeling geeft enorm goede resultaten op huidveroudering, rimpels, huidverslapping, littekens en striae. Je kunt thuis de behandeling ondersteunen en het resultaat optimaliseren door de Home Dermaroller te gebruiken. Deze roller voor thuisgebruik verhoogt de opname van ingredienten in de huid tot 100 x wat zal resulteren in een sterk verbeterde huidconditie. Kijk ook eens op www.dermaroller.nl voor meer resultaatfoto's

 

Dermaroller bij acne

 

 

Tarieven:

Medische Dermapen MDP losse behandeling kuur 3 x
MDP diep, gezicht (1,0) 1,5 - 2,0 mm + verdoving thuis vooraf 225,- 600,-                  
MDP diep, gezicht en hals + verdoving thuis vooraf 275,- 725,-
MDP gezicht 0,5 - 1,0 mm

125,-

350,-
MDP gezicht en hals 175,- 475,-
Litteken vanaf 75,-  

Striae behandeling: tarieven op aanvraag

Na een Dermapen behandeling wordt ten zeerste een Cool Mask geadviseerd. Dit kalmeert, koelt en hydrateert uw huid enorm. Reken wel op 15-20 min. extra behandeltijd. Cool Mask:   24,95

Voor thuis is het advies om het White Lotus serum (49,95) 2x daags aan te brengen: dit zal uw huid enorm voeden en in conditie brengen.

Dermaroller behandeling met persoonlijke Home Dermaroller
(complete kit a 99,95)
Met AGE Smart/Chroma White    75,-
Met Image  Skincare                   89.-

 

vorige pagina