Tanda Lichttherapie
 
Tanda lichttherapie voor thuis. Innovatieve kleine apparaatjes om je huid te boosten.

De Tända Regenate Anti-aging lichttherapielamp gaat op effectieve wijze rimpels, kraaienpootjes en andere tekenen van huidveroudering krachtig en langdurig tegen. Hiervoor maakt de Tända gebruik van klinische niveaus van zuiver rood LED-licht (660 nanometer).
Het zuiver rode licht penetreert de huid diep en wordt geabsorbeerd door het levende weefsel. Deze vorm van lichttherapie noemt men daarom ook wel fotoabsorptietherapie.

Om de vorming van rimpels en andere tekenen van huidveroudering af te remmen en te verminderen moet de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Lichttherapie, waarbij licht wordt uitgezonden op de specifieke golflengte van 660 nanometer (rood) blijkt hiervoor een effectieve en natuurlijke methode.

Onder invloed van het licht wordt ATP-niveau (Adrenosine Triphoshate) verhoogt. De productie van ATP daalt naarmate we ouder worden. Dit leidt tot een vertraging in de celstofwisseling, verminderde aanmaak van collageen en elastine en dus tot huidveroudering. Een verhoogt ATP-niveau lijdt tot een verhoogde celenergie, een verbetering van de microcirculatie en bloedsomloop, vermindering van zwelling en ontstekingen en stimuleert de productie van collageen en elastine.

Het effect van Tanda Rood licht met een golflengte van 660 nm is aangetoond door middel van klinische studies.
Huidstructuur: 92% meld een zachtere, gladderere en vitale huid.
Huidverjonging: 92% van de gebruikers geeft aan dat hun huid er jonger uitziet en jonger aanvoelt.
Fijne lijntjes en rimpeltjes: 88% rapporteert een afname van fijne lijntjes en rimpeltjes en vindt dat hun huid er gezonder uitziet.

De Tanda Clear Acne lamp met zuiver blauw licht van 414 nm zal binnen enkele behandelingen acne tot rust brengen. Het doodt de P. Acnes bacterie die verantwoordelijk is voor ontstekingen. Na regelmatig gebruik zullen zelfs mee-eters verminderen.

Tanda lichttherapie kost 289,-
Het apparaat met blauw licht is ook evtueel te huur voor maximaal 3 weken.

Kijk ook op www.tanda.nl voor meer informatie. Lees vooral de gebruikerservaringen!

  •  


  •